Modele vechi nokia

Seria Lumia reprezinta cantecul de Lebada al compagei finlandeze. Seria de smartphone-uri a fost introdusa in 2011, in urma parteneriatului Nokia-Microsoft. Numele „LUMIA” inseamna „zapada” à finlandeza. Folosind Windows Mobile, seria Lumia s-un Dorit un concurent de temut pentru iPhone, Android si BlackBerry. Totul a inceput cu Lumia 800 si un culminent cu 808 Pureview, telefonul cu o caméra de 41 de mégapixels. Desi sunt aprécier de multi, n-au h. a accomplie scontat, iar Nokia a fost nevoita sa Vanda Divizia de telefoane catre Microsoft. Care un fost telefonul Tau preferat? Intra PE Google + PE Pagina + Yoda si spune-ne ce TI-a placut cel mai mult la telefoanele Nokia! Am lasat pentru final poate cele mai révolutiare produse ALE finlandezilor: Nokia 770 Internet Tablet si tableta Nokia M150. Ambele au aparut cu mult inaintea timpului Lor, PE vremea cand iPad Era un vis indepartat in mintea lui Steve Jobs. En 2001, Nokia a construit prototipul unei tablete cu Display monole de 10 „, Care rula EPOC, o versiune anterioara Symbian. DIN cele 1,000 de UNITATI produse initial, se pare ca ar mai exista doar 130 in toata lumea.

EI DA, célébra Serie N! En 2005, la vremea lansarii, telefoanele astea erau Cam cele mai tari de PE Piata. Caméra aveau, GPS, Muzica, Internet, mail, jocuri, vidéo. Seria N de la Nokia reprezenta apogeul evolutiei mobilelor. Cele trei versiuni principale purtau numele N7x (cele mai accesibile), N8x (seria Mid-Range, Cu Camera) si N9x (telefoanele High-end, cele mai scumpe DIN Serie). DIN pacate pentru seria N si pentru Nokia, in 2007, la vremea cand acestea au devenit accesibile, Steve Jobs si-a prezentat iPhone-ul si totul s-a sfarsit. Dans timp ce Lumea se oprise in loc si asista la révolutia Apple, Nokia PAREA ca nu mai sont suflu. Chiar si dupa intrarea Android pe piata, Nokia se incapatana sa foloseasca Symbian si sa Ramana intr-un tour Antic de Fildes. Cand s-a trezit, un fost prea tarziu. De-a lungul anilor, Nokia a insemnat PE Rand, inovatie, cel mai mare producator de telefoane din lume si una dintre cele mai iumorsure companii. Pentru Noi INSA Raman in amintire cateva dintre cele mai faimoase telefoane produse vrédata de finlandezi. Poate ca Nokia 7600 Arata ciudat, Dar 7280 era cu siguranta DIN Alta lume.

Sau, DIN filmele cu James Bond. Avea forma unui RUJ si Navi-Spinner dans loc de tastatura. Nokia 7280 simplesdessins parte din seria Fashion a finlandezilor si se adresa in Special fetelor. Chiar si ecranul putea fi folosit PE post de oglinda atunci cand Era inchis. A fost votat unul dintre cele mai tari produse ALE anului 2004 de Revista fortune si a Primi numeroase premii pentru Design. E greu sa Alegi cel mai tare Nokia creat vrédata. Dar 6310, sau, mai bine spus 6310i, se Bate cu siguranta la primul loc. nu a 08h10 o viata prea lunga. Un fost lansat en 2002 si vandut PANA en 2005.

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

Autor: wysocki.elblag.pl - Adrian Wysocki